Демонстрират уникален за България монтаж на спирално навити тръби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:30 / 06.07.2010
1851
Пловдив ще бъде домакин на Първата национална конференция с демонстрация "Съвременни технологии и материали за изграждане на В и К инфраструктура: Нови възможности и решения за българските общини", която ще се проведе на 8 и 9 юли, научи Plovdiv24.bg. Организатор на събитието е Българската асоциация за безизкопни технологии (БАТТ) в партньорство с Фондация за реформа в местното самоуправление (ФРМС). Форумът се провежда под патронажа на областния управител Иван Тотев.

На откриването в четвъртък от 13.30 часа в парк-хотел "Империал" ще присъстват заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Екатерина Захариева, зам.-министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, Владимир Стратиев - началник на Кабинета на Министъра на околната среда и водите, областните управители на Габрово, Сливен, Видин и Ловеч, кметовете на над 60 общини от страната, както и други представители на изпълнителната, законодателната и местната власт, на ВиК дружества, проектанти, представители на бизнеса - всички, от които зависи европейското бъдеще на ВиК сектора в България.

Демонстрацията за рехабилитация на канализация ще бъде направена с машина, която ще пристигне от Австралия специално за събитието. Тя ще започне в 9.30 часа на 9 юли (петък), като за първи път в България ще бъде извършен монтаж на 16 метра спирално навити тръби. Ще бъде показан опитът на световния лидер в безизкопните технологии SEKISUI.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Провериха сигнал срещу любима хижа недалеч от Пловдив
Бойко Борисов със силно обръщение от Пловдив към избирателите
Манфред Вебер от Пловдив: По-силни сме от всякога
Урсула фон дер Лайен цитира Христо Ботев в Пловдив
Росен Желязков: Европа е преживяла най-кървавите и опустошителни ...
Костадин Димитров: Това е едно историческо за Пловдив събитие


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).