Действие и бездействие на институциите при сигнали от пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 04.11.2008
2281
Паднал преди повече от месец знак Стоп на пресечката на ул. "Петьофи" с бул. "Руски" създава реални предпоставки за пътни-транспортни произшествия, сигнализира в редакцията на Plovdiv24.bg читател. Информация за това той е подавал нееднократно в полицията, откъдето са обещавали да изпратят кола, но това така и не се е случило.

Когато Plovdiv24.bg беше информиран за тази нередност и се зае с отстраняването й, се оказа, че полицията не е органът, който стопанисва пътните знаци. При разговор с пресаташето на РДВР не можахме да откопчим адекватен отговор защо това не е обяснено на гражданина, а са му отправяни лъжливи обещания. Посъветваха ни да му предадем да подаде жалба за незаинтересоваността на инспекторите в съответното районно управление. При поредицата от тряскане на телефона и традиционно грубо държание не успяхме да попитаме къде да се оплачем от некомпетентната връзка, осъществявана от PR-a на пловдивската структура между медиите и пловдивчани.

Отнесохме сигнала и до шефа на ОП "Организация и контрол на транспорта" Вичо Кузов, който обеща до края на деня знакът да бъде възстановен на мястото, където трябва да бъде.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).