Деца от "Щастливо детство" получиха лечение в стоматологичния факултет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:07 / 31.03.2010
2907
По повод на инициативата за стоматологична профилактика на детските зъбки кметът на район "Източен" Петър Петров и ОДЗ "Щастливо детство" с директор Евгения Попиванова направиха поредната крачка и осигуриха лечение на нуждаещите се деца във Факултета по дентална медицина при Медицинския университет в Пловдив. На 17 деца беше осигурено адекватно лечение под ръководството на гл. ас. д-р Мариана Димитрова.

На всяко дете бяха направени между 3 и 5 пломби, не липсваше и извадено зъбче. Професионалното отношение на лекарите, ведрото им настроение и подаръците накараха децата да се почувстват сигурни и спокойни и да очакват без страх следващите посещения на зъболекарския стол. Предстоят следващи посещения, при които да се довърши лечението на децата.

Бяха проведени разговори в посока стартиране на проект за пълно обгрижване на децата от новата учебна година под ръководството на доц. Куклева - ръководител на Катедра "Детска дентална медицина".

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).