Дани Каназирева дари кръв

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:46 / 24.06.2020
2912
Областният управител Дани Каназирева първа даде кръв в акцията за кръводаряване, която се провежда днес пред сградата на областна администрация в Пловдив.

"Даряване на кръв е личен избор, който  може да помогне за спасяването на човешкия живот. Много е важно, всеки един човек да осъзнае смисъла на подобни инициативи. Не е страшно и моят апел към хората е да го направят.

Наистина дарената кръв ще помогне на нуждаещите се в здравните ни заведения . Подобни благотворителни инициатива в  държавните институции в подкрепа и насърчаване на кръводаряването  ще  насочат вниманието на обществото за необходимостта от осигуряването на кръв и кръвни продукти, необходими за  здравеопазването ни в сегашната ситуация, коментира областният управител.

В инициативата за доброволно кръводаряване се включиха и служителите на администрацията. Мобилната станция ще бъде разположена до 13,00 часа, а в безвъзмездното кръводаряване могат да участват и граждани.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта
Професорка осъди УХТ за дискриминация
Кои легенди от музикалната индустрия пристигат в Пловдив и тази г...
Ръст на населението в Пловдив и областта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).