Читатели: Положението в градския транспорт на Пловдив е просто нетърпимо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
19:30 / 31.08.2021
11898
Напоследък доста често граждани се свързват с Plovdiv24.bg, за да изкажат своето мнение относно градския транспорт в Пловдив. За съжаление в 99% от случаите то е негативно. Представяме ви два подобни сигнала:

Пиша Ви по повод неприятното "преживяване" в градския транспорт. Преди малко се возихме на автобус по линия # 1 и останах меко казано разочарована от поведението на  служителката (кондуктор) в него.


От кога двете първи седалки са служебни места??? При липсата на свободни такива в автобуса не е ли редно поне едното да бъде отстъпено за ползване от граждани? Изключвам факта, че съм майка с малко дете. Имаше достатъчно правостоящи възрастни хора.

Опитах да се свържа с "Автобусни превози", но разбира се, никой не отговори. Изпратих им имейл с "крехката" надежда, че могат да вземат някакви мерки. Телефон за сигнали във въпросния автобус липсваше. А госпожа кондукторката така и не разреши на детето ми да седне на една от двете седалки, което предизвика негодуванието на всички пътници. 

Представяме Ви и друго отрицателно мнение на наш читател относно неуредиците в градски транспорт

Здравейте, като ваш редовен читател ви пиша във връзка с това, че положението в градски транспорт на Пловдив е просто нетърпимо. Автобусите минават доста разредено и в същото време автобусите се запълват двойно над допустимото. В същото време никой не носи маска в автобуса и мерките не се спазват, което предвещава нов локдаун.

Надявахме се малко да понамалее пътникопотока в пиковите часове с оглед заповедта на министъра на здравеопазването относно работата на всички администрации да бъде на 50%, но уви и тя не е спазена. Наясно съм, че има проблеми между общината и превозвачите, но положението е нетърпимо. Надявам се като обективна медия да дадете гласност на проблема, който е от доста време насам.

Виж коментарите (13)

Още по темата (1005):
26.04.2024 Шофьорът, псувал контрольори, ще бъде наказан
26.04.2024 Шофьор от градския транспорт поиска да обърне джуките на
контрольорка
24.04.2024 Кондукторка показа доста неприличен жест към девойка в Пловдив
22.04.2024 Пловдивчанин: Лъжат ни!
20.04.2024 Пловдивчанин: Харчите ли си спокойно парите?
14.04.2024 Важна промяна: Отпадат последните курсове в разписанието на някои автобуси в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).