Читател: Спряха маршрутка № 3! От фирмата: Не е вярно!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
06:45 / 15.07.2012
4958
Здравейте, мога ли да запитам защо спряха маршрутка № 3, която е толкова удобна за предвижване от Центъра посока ресторант "Стадиона"? Толкова ли не намериха една или две коли да работят по тази линия - бърз и ефикасен транспорт?

Знаем че положението с колите е плачевно - една развалена, друга - ударена, но въпреки това не трябваше посред лято да се закрива тази линия, щели да я пуснат през есента, ама надали. Тази фирма няма ли задължения накакви към общината да поддържа минимум линии и толкова ли е сложно, като се закрие примерно както в случая № 3, примерно номерата 19 и 5 да завиват след тунела вляво по бул."Шести септември ", по моста на "В. Априлов" покрай хотел "Санкт Петербург" и на колелото на Панаира да си влизат в маршрута? Ще се удължи самият маршрут с не повече от 3-4 км, но ще се облекчат доста хора за района на ресторант "Стадиона". Направете запитване в общината. Вярно е, че по този маршрут има и градски транспорт, но в тези жеги е равносилно на самоубийство да се качите на рейс - не е нужно да ходите на сауна, сигурно в самите рейсове е над 45 градуса.

И много странно поведение на самите шофьори - има климатик самият рейс, а не се пуска! Може би така са инструктирани, хвала на такива шофьори, сами се обричат на гибел...

Не е далече - идете до съседна Турция да видите за какво става въпрос. За организация на транспорта може да се поучим и да черпим от съседите, те никога няма да ни откажат. 

Поздрави и наистина направете запитване където трябва, сайтът се чете доста и ако повдигнем въпроса по-настойчиво, току виж пак пуснали № 3.

Такъв сигнал получихме не редакционната поща на Plovdiv24.bg и верни на традицията, веднага се свързахме с фирмата превозвач "Грация", обслужваща тази маршрутна линия. Оттам ни увериха, че маршрутка № 3 не е спряна:

"По принцип по линията се движат три коли, но през летния сезон те са редуцирани до две. В момента обаче единият от шофьорите е в болнични и затова е налице само един автомобил. От понеделник обаче и другият ще извършва тази услуга в полза на пловдивчани", заявиха от "Грация".

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!
Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).