Читател: Сложете антипаркинг колчета на пешеходната пътека на бул. "Мария Луиза"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:15 / 19.05.2013
5133
Читател сигнализира на редакционната поща на Plovdiv24.bg за това, че шофьори нарушават закона и правят непозволен завой на пешеходната пътека до Малката базилика.

"Здравейте, вече няколко пъти ставам свидетел как недобросъвестни шофьори правят непозволен завой на пешеходната пътека на бул. "Мария Луиза"( срещу археологическия обект "Малката базилика"), идвайки от ул. "Родопи". Наглеците просто решават да направят ляв и почти обратен завой върху пътеката в посока Тунела, вместо да продължат от "Родопи" надясно по "Мария Луиза". Моля ви за съдействие на пътеката да бъдат поставени антипаркинг колчета, за да може на това да се сложи край. 

Държа да отбележа още, че въпросните шофьори не само са в абсолютна забрана, но и по този начин застрашават и човешки животи. За съжаление, нямах време да ги снимам, за да се убедите с очите си", е писмото на възмутения наш читател.

Репортер на сайта веднага запозна със сигнала зам.-кмета Александър Държиков

"За мен е учудващо и малко вероятно на това място да се прави обратен завой и меко казано съм да кажем малко изненадан от такъв сигнал, но въпреки това ще го вкарам за разглеждане в Експертния съвет на комисията по безопасност на движението към Община Пловдив. Ако експертите преценят, на мястото могат да бъдат поставени антипаркинг колчета", изчерпателен беше той.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).