Читател: Безотговорен индивид съзнателно замърсява въздуха

Автор: Силвия Станева
Коментари (9)
16:34 / 29.08.2020
5591
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нас, за да изкаже възмущението си от нещо, което му е направило впечатление докато шофира из пловдивските улици. Разказът му е доста подробен, така че му даваме думата:

"Уважаема редакция,

Днес, 28.08.2020 година попаднах на поредното безотговорно отношение от  страна на поредния несъвестен гражданин в град Пловдив.

По време на движение от КАТ Пловдив посока центъра през бул.Васил Априлов се натъкнах на този безотговорен индивид (селски рейнджър),който първо нехае за околната среда и второ, чисто съзнателно замърсява околния въздух. Докато чаках на светофара в пиковия час около 17:30 часа (на кръстовището до бившето ОМВ), посока центъра, този “рейнджър" опуши целия район с тези вредни газови изпарения. Същото продължи и по време на движение, както може да се види на самия снимков материал. 

Бих искал да попитам господата отговорни за техническите състояния на МПС-та и МВР къде е контрола и до кога ще има толеранс за индивиди, като този по пътищата? Нека органите извършващи контрола върху МПС-та да проучат този несъвестен гражданин и да предприемат действия срещу него към понасяне на отговорност и наказание! Лично на мен ми омръзна да гледам стотици такива идиоти всеки ден по пътищата и нека контролните органи да се вземат в ръце и да започнат да глобяват всички шофьори с неизправни МПС-та.

Никой от нас не е длъжен да търпи безотговорността и нехайството на такива джигити по пътищата. И без това въздуха и средата ни е силно замърсена остава и тези джигити да ни тровят допълнително.

Щом се броим и считаме за европейци нека всички ние да покажем европейско поведение, дисциплина, морал и себесъзнание.

Моля, вашата редакция да покаже съдействие  и да предаде този сигнал и снимков материал към отговорните органи и МВР.

Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).