Бутат най-известния хотел за интимни приключения в Пловдив

Автор: Данислава Вълкова
Коментари (1)
16:36 / 21.06.2023
19439
Багер руши бивш хотел събота и неделя, не можем да си починем, не можем да си изкараме прането да съхне по терасите, защото запрашеността е много голяма, не можем да си отворим прозорците и да проветрим. С този сигнал читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни. За събарянето вече ви информирахме преди време.

Става въпрос за сградата на бивш хотел, където влюбени двойки са се отдавали на интимни ласки. Припомняме, че по едно време сградата действаше и като незаконен старчески дом. 

По думите на потърпевшата същинското събаряне на сградата е станало отскоро, след като преди това хотелът е бил изтърбушен отвътре и не е останало нищо.

По информация, предоставена ни от главния архитект на община Пловдив Димитър Ахрянов, теренът е закупен от частната болница по акушерство и гинекология в съседство. Лечебното заведение ще разширява дейността си, затова има ободрени проекти да прави второ крило. 3000 кв.м. е надземното застрояване. В новата сграда ще се мести се медицинският център и ин витро лабораторията.

Във връзка със запрашеността и шума, от които се оплаква нашата редовна читателка, Plovdiv24.bg се свърза с директора на Пловдивския общински инспекторат - Асен Стефанов, който заяви, че ще изпрати екип на място, който да провери какво се случва на терена.

При проверката обаче се оказа, че няма демонтажна дейност в момента. Той посъветва нашата читателка, а и всички пловдивчани да сигнализират на горещия телефон на инспектората (6-111), когато има проблем, за да бъде направена проверка веднага. Стефанов коментира, че има и дежурни екипи и събота, и неделя, които реагират на сигнала и ще вземат мерки.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Пловдив: При 200 км/ч е невъзможно
Отцепиха част от Цар Симеоновата градина!
Такситата в Пловдив искат да возят на по-високи тарифи
Инцидент в северната част на Пловдив!
Савина Петкова обясни за премахването на ранните и късните курсов...
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).