Бивш депутат от Пловдив съобщи скръбна вест

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:17 / 09.11.2022
23338
"Починал е Йордан Радев, голям професионалист, прекрасен човек и добър приятел! Светъл път, Йордане! Всички ще те помним с добро!". Скръбната вест съобщи юристът Владимир Дончев, който бе народен представител от НДСВ Пловдив в 39-то и 40-то НС и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в 39-то НС.

Йордан Радев е изпълнителен директор на Международен Панаир Пловдив в периода 2001-2007 г. Радев бе съпруг на Нина Радева - народен представител от НДСВ и председател на Комисията по бюджет и финанси в 39-ото Народно събрание. 

Завършил е Икономическия университет във Варна. Имал е специализации и следдипломни квалификации по бизнес оценяване в Техническия университет в София, мениджмънт на рискови предприятия в американския университет "Делауер".

Професионалната му реализация е била изцяло в сферата на управлението и финансите на фирми, в маркетинга и иновациите. Бил е местен партньор на KPMG - Peat Мarwick. Професионалният му път е свързан и с ръководството и управлението на "Кочо Честименски" АД, приватизационен фонд "МНК инвест" АД, инвестиционен фонд "Тракия" АД и "Здравец" ЕООД.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).