Безобразие: Шофьор и кондукторка в градски автобуси пушат пред пътниците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (66)
07:05 / 13.02.2011
11875
Читател на Plovdiv24.bg ни изпрати сигнал, възмутен от това, че преди няколко дни, пътувайки в различни часове на деня по линия № 11 на Градския транспорт и линия №6 на Автотранс 2000 става свидетел на това, как шофьор и кондукторка пушат вътре в автобусите.

"Щом те могат да пушат, да слушат чалга, то и пътниците трябва да могат да се хранят, да вкарват домашни любимци и да пушат колкото си искат", иронично прави забележка читателя ни. Той поиска да се забрани на шофьорите да пушат в автобусите, защото според него е отвратително и нередно.

Репортерът ни се свърза с фирма "Градски транспорт". Служителка от фирмата ни увери, че има издадена заповед на изпълнителния директор, с която абсолютно се забранява тютюнопушенето в автобусите. Тя обаче бе категорична, че без да се посочи регистрационния номер на возилото и в колко часа автобуса минава през определена спирка, не могат да направят щателна проверка и да санкционират шофьора. Служителката на Градски транспорт напомни, че в автобусите на фирмата има горещи телефони, на които гражданите могат да звънят и да сигнализират за случаи на нередности.

Виж коментарите (66)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).