Базар "Капана‘‘ се завръща през април по случай Великденските празници

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:31 / 01.04.2022
1155
Една от емблемите на Пловдив през последните няколко години - Базар "Капана‘‘ се завръща през април по случай Великденските празници! От 21 до 25 Април ви каним на Великденски Базар ‘‘Капана‘‘, който ще бъде повод за приятно прекарване, разходка, пазаруване и отдих с приятели и любими хора.

Над 80 български автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, както и производители на био и натурални храни и напитки отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов. Ще се насладим на отбрани производители на мед, тахани, люти сосове, шоколад, чай и млечни продукти, както и на редица нови предложения в сферата на био и натурална козметика, българско производство дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, ръчно изработени лампи, кожени изделия, свещи, керамични съдове и още много уникални идеи и изделия, специално подбрани за вас.

Следете страницата на събитието във фейсбук, където представяме всички участници, които вече се подготвят за срещата си с вас! Разбира се ще се погрижим за доброто ви настроение по време на празничните дни с много изненади, приятна музика, хапване, напитки и специалните ни гости - великденският заек и неговите приятели. Бъдете здрави! Локацията е мостовото съоръжение над ул. "Гладстон", пред централния вход на Пощата, гр. Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).