Бавят ли изплащането на детските в Пловдив?

Автор: Мария Морунова
Коментари (28)
10:20 / 23.07.2014
16181
На редакционната поща на Plovdiv24.bg получаваме писмо след писмо, че има забавяне при изплащането на детските надбавки. По този повод репортер на сайта се свърза с шефката на "Социално подпомагане" Пловдив Надя Танева.

Тя изчерпателно обясни и дебело подчерта, че забавяне няма. Срокът за изплащане на надбавките е до края на всеки месец. Това означава, че има хора, получили парите на 15-и, 16-и и т. н., както и такива, които ще ги получат тепърва. Това обаче не е забавяне.

"Обяснявам и схемата на изплащане на тези надбавки. Ние и всички териториални дирекции изпращаме искане за средствата към Агенция социално подпомагане, а от там обобщената информация се изпраща до Министерство на финансите (МФ). Когато МФ преведе пари на Агенцията, тогава се превеждат и пари на териториалните дирекции. И ние изплащаме детските надбавки. Закъснение няма, пак казвам срокът е до края на месеца", изчерпателно обясни Танева.

Виж коментарите (28)

Още по темата (1):
20.06.2012 "Социално подпомагане": Няма драма с превеждането на детските надбавки
Още новини от Новини от Пловдив:
Процесуални пречки спънаха делото за убийството в Скутаре
Отложиха затварянето на кръстовище в южната част на Пловдив
Снимка от Пловдив стана повод за оживена дискусия
Тя оцеля след жесток удар в Пловдив. Ето как е днес Карина, която...
Прокуратурата съобщи за кървава сцена в Пловдив
Ексклузивно: Бутат един от стадионите в Пловдив и го правят парк?...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).