БТЛ и д-р Силвия Паскалева с научно-практическа работилница за физиотерапия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 19.05.2017
3160
Засилен интерес предизвика провелата се преди броени дни научно-практическа работилница организирана от "БТЛ Индъстрийз". Събитието се състоя на 13 май в столичен хотел, а сред основните акценти бе темата за лечение на невралгии и мускулно-скелетни болки чрез методите на физикалната терапия и рехабилитация. 

Теоретичната част бе поверена на д-р Силвия Паскалева - експерт по спортна медицина и рехабилитация. Тя изнесе въвеждаща лекция, в която бяха засегнати някои аспекти на заболяванията на опорно-двигателния апарат и приносът на високите технологии за тяхното лечение, както и мястото им във физиотерапевтичната и рехабилитационна практика. Същинската част на събитието беше представянето на два от медицинските апарати на БТЛ Индъстрийз за ударно-вълнова и лазерна терапия с високоинтензивен лъч. 

Участниците в събитието имаха възможност отблизо да се запознаят с предимствата на уредите, които бяха подробно представени пред присъстващите. Демонстрациите дадоха пълна информация за същността, функциите и практическите цели на апаратите. Част от присъстващите получиха възможността да работят с уредите в реално време. Накрая, участвалите в практическите упражнения получиха заслужени сертификати, удостоверяващи придобитите им умения за работа с мултифункционалните апарати на БТЛ. 
 
Внедряването на високотехнологични концепции в проектирането на медицинска апаратура е тенденция, която се разраства с бързи темпове в България и по света, най-вече заради положителния ефект, който оказва върху здравето. Апаратите за високочестотна лазерна терапия и ударно-вълнова терапия на БТЛ предизвикват желаните промени върху човешкото тяло и това ги прави все по-предпочитани за лекарски кабинети, болници, клиники и рехабилитационни центрове. 

Научно-практическите работилници организирани от БТЛ са предназначени за общопрактикуващи лекари, физиотерапевти и рехабилитатори и други здравни специалисти, които искат да се осведомят за най-новите методи за лечение на хронични заболявания, както и за най-новите тенденции във физиотерапевтичния сектор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).