БМВ катастрофира под Пощата на "Гладстон"! Бъдете внимателни!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
21:01 / 25.01.2012
17471
Лек автомобил БМВ претърпя пътнотранспортно произшествие на ул. "Гладстон" в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Според дежурния в "Пътна полиция" Пловдив за щастие няма тежко пострадали или ранени. Смачкана и потрошена е част от предницата на беемвето. Инцидентът е станал днес около 18 часа и се е случил в участъка, който се намира под Централна поща.

От пловдивската полиция отказаха подробности по случая, но за пореден път призоваха всички водачи на МПС да шофират внимателно и със съобразена скорост спрямо тежките атмосферни условия, които са обхванали не само Пловдивска област, но и цялата страна.

Plovdiv24.bg също апелира: бъдете внимателни! Човешкият живот няма цена! С оглед на обилния снеговалеж в момента най-вероятно утре сутринта обстановката в целия град ще бъде изключително сложна и затова е желателно всички шофьори да предвидят по-голям период от време, за който ще стигнат до работните си места или до крайната точка, към която са се отправили! 

Виж коментарите (52)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).