Автобуси по линия №99 не спират по спирките, чалгата кънти до дупка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
10:35 / 26.02.2011
15653
"Редовно ми се случва автобусите по линия № 99 да не спират
по спирки и да им гледам задните номера, а на всичкото отгоре чалгата вътре звучи на MAX", е част от писмото на читател, което получихме в редакцията на Plovdiv24.bg.

Читателят уточнява, че като цяло това се случва предимно вечер в район "Тракия". От писмото му става ясно, че шофьорите, явно забързани да се прибират към гаража си не спират по доста спирки, при все, че на тях чакат хора. 
"В крайна сметка ние си купуваме карти за пътуване, а сме ограничени да ги ползваме", възмутен е гражданинът.

Репортерът ни се свърза с Димитър Чолаков, шеф на фирма "Автотранс Чолаков", която обслужва автобусна линия №99, за да бъде направена проверка по случая. Той поясни, че в автобусите от неговата фирма постоянно има наблюдаващи контрольори, които да следят за работата на служителите. 

"Тези нарушения се случват явно, когато шофьорът на автобуса види, че наблюдаващият вече го няма", уточни още Чолаков и допълни, че поради разбираеми причини не може да се осигури много голяма бройка наблюдаващи. Той бе категоричен, че по случая ще бъде направена проверка и ако бъде установено нарушение, ще има наложени дисциплинарни наказания.

"Всеки трябва да спазва правилата. Недоумявам как на фона на тази безработица може човек да не си върши работата", възмутен бе шефът на "Автотранс Чолаков". 

Виж коментарите (67)
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).