“Art Crew“ отново стъпва на пловдивска сцена с мюзикъла "Аз съм Луна“

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:35 / 12.06.2017
2364
През пролетта, пловдивската група реализира няколко поредни концерта, представяйки мюзикъл по популярния детски сериал - "Аз съм Луна". Концертите се радваха на огромен успех, а билетите за град Пловдив бяха изкупени за дни и много хора не можаха да се сдобият с такива. Сега, групата отново е решила да зарадва феновете на Луна в град Пловдив. В мюзикъла, създаден от Art Crew, ще имате възможност да чуете почти всички популярни песни от сериала, ще се пренесете на пързалката "Jam & Roller" и ще видите как минава един ден, в подготовка за концерта. Сюжетната линия в мюзикъла преплита в себе си много важни моменти от сериала, които са поднесени с много песни и танци.

Мюзикълът ще се проведе на 14 юни, сряда, в "Летен театър", като началото е точно в 20:00 часа! Всеки желаещ, може да намери билети в касите на "ИзиПей", онлайн на "ePay", както и на място, в деня на концерта.

Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това! Един ден животът ѝ се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ѝ. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).