82-годишен пловдивчанин показа на по-младите как се танцува туист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:34 / 07.03.2018
6886
Право българско хоро поведоха заместник-кметът Георги Титюков и кметът на район "Северен" заедно с хора от пенсионерски клуб на улица "Гонда вода". Поводът е утрешният 8 март, Международният ден на жената. С много музика, песни, танци и ведра обстановка възрастните се събраха да отбележат празника. 

В тържеството се включиха Веселина Ботева, директор дирекция "Социална политика" и заместник-кметовете Лариса Кътова и Красимир Асенов. По случая на всяка една дама лично Ральо Ралев поднесе красиво пролетно лале и отправи поздрав, а за благодарност беше поканен на танц.

"Бъдете здрави и все така активни", им пожела пък Георги Титюков и поднесе уважението на кмета Иван Тотев. С голямо желание на танците се включи и 82-годишен член на клуба, който показа на по-младите как да се справят с ритъма на туиста.

"Сърцето ми танцува, като Ви гледам", сподели възрастна жена, трогната от празника и красивите български песни, които бяха подготвили организаторите.

Вече няколко години Община Пловдив и районната администрация на "Северен" подкрепя и откликва на нуждите на хората от пенсионерския клуб, който наброява над 90 члена.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).