7 в ареста след две полицейски операции в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:54 / 22.04.2010
5214
Вчера в Пловдив бяха проведени две специализирани полицейски операции. В ареста за 24 часа са задържани общо седем лица.

Снощи служители на Второ РУ и сектор "Криминална полиция" са заловили в Пловдив в момент на продажба на наркотици трима мъже с 10 грама марихуана и 35 грама амфетамин. В резултат на последвалите оперативно-издирвателни действия в Съединение е бил задържан още един мъж, у когото са били намерени 40 грама марихуана и 15 грама амфетамин. Двама от задържаните са известни на полицията.

Служители от Трето РУ и отдел БОП-Пловдив са заловили трима мъже по време на специализирана операция, проведена вчера през деня в Пловдив. При претърсванията са иззети общо две електронни везни със следи от бяло прахообразно вещество, много пакетчета с бял прах, който на полевия тест е реагирал на амфетамин, и годишна винетка за товарен автомобил, чийто произход се установява. Мъжете са известни на полицията. Материалите по случаите са докладвани в прокуратурата.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).