7 фирми кандидатстват за обновяване на пътната маркировка и сигнализация в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:52 / 15.09.2020
2340
Общо 7 оферти са получени за обществената поръчка "Полагане на хоризонтална пътна маркировка по уличната мрежа на територията на община Пловдив и поставяне на нова и ремонт на съществуващата вертикална пътна сигнализация по уличната мрежа на територията на община Пловдив". Това съобщиха от ОП "Организация и контрол на транспорта“, след като комисия с председател инж. Румяна Георгиева декриптира офертите, подадени чрез Централната автоматизирана информационна система за електронни обществени поръчки към Агенцията за обществени поръчки.

Публичното състезание е по две обособени позиции – за маркировката и сигнализацията. За полагането на хоризонтална пътна маркировка кандидатстват 3 фирми – "Битулайт“ ООД, "Пътприбор“ ООД и "Парсек груп“ ЕООД, а 4 фирми са подали оферти за поставяне на нова и ремонт на съществуващата вертикална пътна сигнализация – "Битулайт“ ООД, "Трафик пътна сигнализция“ ЕООД, "Кастело“ ООД и "ПСТ груп“ ЕАД. Предстои разглеждане на офертите по допустимост.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...
Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).