6-месечно бебе е в болница след катастрофа в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:22 / 17.09.2020
12947
На 16 септември в 18,47 е получено съобщение за ПТП с пострадал на бул. "Христо Ботев" в Пловдив. Правоспособен водач на лек автомобил БМВ, движейки се по булеварда, поради неспазване на необходимата дистанция удря спиращ пред него лек автомобил "Нисан" и допуска ПТП.

Пострадало при инцидента е 6-месечно бебе, което е транспортирано за преглед в болнично заведение. Медицински екип е установил контузия на гръден кош и глава, но живота на бебето е вън от опасност. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

В същия час е получен и сигнал за ПТП на улица «Недялка Шилева» в Пловдив. Водач на автобус "Исузу ситибус" при движение по улицата, извършва десен завой към паркинг и блъска 78-годишна пешеходка. Жената е починала на място. Пробите на водача за употреба на алкохол и упойващи вещества са отрицателни.   

Пътен инцидент е регистриран и на територията, обслужвана от РУ Карлово. 30- годишен водач на лек автомобил «Фолксваген» от село Московец пътувал по пътя между селата Столетово и Слатина, когато от път с черна настилка, срещу него  излязла каруца, управлявана от 17-годишно момче от село Слатина. Леко пострадали при удара са водача на каруцата и двама 30-годишни мъже, пътували в нея, както и 43 годишен пътник в автомобила.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).