30-годишен юбилей отпразнува СОУ "Симон Боливар"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:06 / 15.11.2013
7616
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Симон Боливар":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На тържествена церемония във Военния клуб днес СОУ "Симон Боливар" отбеляза 30-годишния си юбилей. Специален гост на събитието беше и Н.Пр. посланикът на Боливарска Република Венецуела г-н Рафаело Барето, който се срещна с учениците като със стари свои приятели. В специалното си обръщение той поздрави всички и им пожела много успехи, като подчерта, че и занапред ще помага с учебна техника и пособия.

Кметът на район "Източен" Петър Петров в емоционално слово насърчи учителите към още по-големи усилия и успехи с децата и подари специално за учителската стая плазмен телевизор. Той подчерта, че през новата финансова година чрез средства на района ще се изгради нова спортна площадка.

Главен експерт "Образование" Стефка Симеонова пое щафетата на поздравленията от районната администрация и подчерта, че това е единственото училище в Европа, което носи името на великия герой на Латинска Америка. Тя връчи на директорката почетния знак на "Източен" във връзка с юбилея и цялостната дейност на училището. Поздравителен адрес беше връчен и от РИО на МОН в Пловдив, като тържеството продължи с поздравителен концерт.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).