3 български и 2 италиански фирми с приз за успешен бизнес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:37 / 30.10.2008
999
3 български и 2 италиански фирми получиха награди за успешен бизнес при откриването на Италианския фестивал на красотата в Международен панаир Пловдив. Неговото 12-о издание бе открито от доня Маргарита Гомес Асебо, съпруга на Симеон Сакскобурготски, която преряза лентата. Символично излетяха ято гълъби - посланици на красотата по света. Форумът се провежда от 30 октомври до 2 ноември с участието на 107 компании от 13 държави.

Българските фирми, носители на наградата за успешен бизнес, са "Роза Импекс" ООД, "Филкаб" АД, "Язов" ООД. Участниците в изложението представят богата гама аксесоари, обзавеждане и продукти за фризьорството, козметиката, грима, парфюмерията, както и специализирани издания. Модни стилисти и елитни фризьори от Италия, Гърция и България ще презентират авангардни техники и продукти за разкрасяване в палата 2 на панаирния комплекс. На подиума ще дефилират и колекции на млади български моделиери.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пейков за електромобила си: Стигам със зор от Пловдив до София, н...
Туристи оставиха близо 9 млн. лв. в Пловдив
Дъждовно и облачно ще е времето днес в Пловдив
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).