Животът на рапъра DMX остава в опасност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:44 / 05.04.2021
2046
Животът на рапъра DMX остава в опасност, след като музикантът беше приет по спешност в болница след като получи сърдечен удар в края на миналата седмица. Това са съобщили членове на семейството на рапъра за списание "Пийпъл“.

Според мениджъра на певеца DMX е във вегетативно състояние и единственото, което близките и почитателите му могат да направят, е да се молят за здравето му.

След като стана ясно, че DMX е приет в болница, таблоидният сайт TMZ съобщи, че причината е свръхдоза наркотици, но тази информация не беше потвърдена по-късно. Рапърът е получил сърдечен удар, дробовете му са отказали и няма мозъчна активност.

В миналото DMX открито е говорил за проблемите си с наркотиците. През 2017 г. отмени серия от концерти, за да влезе в център за рехабилитация. През 2019 г. отново му се наложи да лекува зависимостта си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Въоръжени мъже са откраднали 70 милиона долара от Банката на Пале...
Русия обяви за издирване украинския президент
В Гърция въвеждат 6-дневна работна седмица, а уж били мързеливи
На Велика събота Благодатният огън слезе в Йерусалим
Отвлякоха българка в Гърция
Торнадо близо до Родопите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).