Това момиче днес е изключително популярно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:19 / 31.05.2022
2646
Платиненият юбилей на кралица Елизабет тази година, който бележи нейната 70-та година на английския престол, е отбелязван по всевъзможни начини. Пикът на тържествата е през идния уикенд, но междувременно има и друг начин да опознаем по-добре кралицата.

Elizabeth: The Unseen Queen е документален филм, който ни я показва в съвсем нова светлина.

75-минутният разказ на ВВС показва невиждани до момента кадри от личния видео и фотоархив на кралското семейство. "Личните снимки често ни показват забавната част във формалните събития", казва самата Елизабет.

Виждаме я като малко момиченце заедно със сестра й Маргарет да играят в лятната резиденция Балморал, както и в компанията на бъдещия й съпруг принц Филип, на кралското пътуване до Южна Африка през 1947 г., както и в компанията заедно с баща й крал Джордж VI, пише lifestyle.bg.

"Всяко семейство има колекция от снимки и филми, които редовно преглежда, за да си припомни отминали моменти", казва във филма кралицата. "Винаги се надяваш, че на следващите поколения също ще са им интересни и дори ще се изненадат, че и ти някога си бил млад."

Elizabeth: The Unseen Queen е наличен за гледане по BBC One и BBC iPlayer.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Цената на петрола се вдига, какво ще стане с бензина
Днес е Денят на Европа
Вижте тези десетки хиляди нови автомобили, Европа се дави от кита...
Любим на стотици хиляди хора плаж ще продължава да стои затворен
Престрелка пред имението на известен рапър, има тежко ранен
4.1 по скалата на Рихтер разлюля наша съседка!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).