Крадци "разкостиха" БМВ за няколко часа, не е в България!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:21 / 16.06.2022
1609
Обикновено собствениците на автомобили внимателно избират място за паркиране през нощта, като идеята е да ги предпазят от посегателства. В случая обаче това явно не е свършило работа, а и престъпниците са използвали нестандартен подход – вместо да отмъкнат кола, те са я разглобили на място и са откраднали голяма част от детайлите

Инцидентът е станал в град Хилден (Германия) през миналия уикенд. 22-годишният собственик на седана BMW 3-Series оставил колата през нощта на улицата, а на сутринта случайни минувачи я открили обезкостена и уведомили полицията.

Факт е, че е почти невъзможно да се разпознае марката и модела на автомобила. Крадците са извадили цялата предница, включително броня, фарове, калници, капак и няколко части от двигателния отсек. Предният панел също е отмъкнат заедно със сензорния екран на мултимедийната система и цифровата "приборен“ панел. Откраднати са още волана, скоростния лост и централната конзола, както и няколко елемента на тапицерията на вратите, предаде "Automedia".

Съдейки по елементите, останали в купето, може да се предположи, че пострадалият автомобил е от шеста генерация от 3-Series (F30), произведена между 2012 и 2018 г. Застрахователите са оценили щетите на 20 000 евро, но за собственика май ще е по-добре да си купи нова кола, отколкото да се опитва да поправи тази.

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Петролните джобове на шейха се препълнени - прави летище, каквото...
Приятелката на известен писател съобщи за смъртта му
Силно земетресение разлюля Балканския полуостров
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).