Барак Обама потвърди съществуването на неидентифицирани летящи обекти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:26 / 21.05.2021
2190
Бившият президент на САЩ Барак Обама потвърди съществуването на неидентифицирани летящи обекти. В телевизионно интервю той каза, че когато е встъпил в длъжност, е попитал дали има място, където държат извънземните и космическите им кораби. Отговорът е бил отрицателен.

Думите на Обама  идват на фона на новината, че американски военни пилоти са наблюдавали НЛО над Вирджиния всеки ден в продължение на 2 години. Има записи на обекти в небето, за които не се знае какви са, как се движат и каква е траекторията им, каза още бившият президент.

"Тук съм напълно сериозен и това е истина. Има кадри и записи на обекти в небето, за които не знаем точно какви са. Не можем да си обясним как се придвижват и да отгатнем тяхната траектория. Те нямат лесно обяснение. И така, знаете ли, мисля, че хората все още приемат сериозно опитите да разследват и да разберат какво е това", споделя Барак Обама.

Признанието на бившият американски президент е в съответствие с новата политика на Пентагона. След десетилетия на отричане от няколко години американските военни признават съществуването на феномена НЛО, без обаче да го свързват с извънземни.

"Истината е, че когато поех президентството, попитах: "Добре, има ли лаборатория някъде, където държим извънземни и космическия им кораб. И знаете ли, бе проведено разследване и отговорът беше отрицателен", пошегува се преди това Обама.

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Известна крепост е застрашена от рухване
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).