35-годишният турчин Левент е убиецът на легендата Шабан Шаулич

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:48 / 20.02.2019
46433
Турчинът Алсин Левент на 35 години е шофьорът, предизвикал катастрофата, при която загинаха сръбската музикална легенда Шабан Шаулич и неговият дългогодишен приятел музикантът Мирсад Керич, а кумът на Шаулич Слободан Стоядинович беше ранен, пише сръбският вестник "Вечерне новости“. Шофьорът се води, че е арестуван, но всъщност е в болница, тъй като е ранен и е там е пазен от полицаи, разкри източник на изданието, разполагащ с официална информация от полицията. Мъжът е бил под въздействието на алкохол, не е имал книжка, няма германско гражданство, а колата не е била негова. 

Лекарите, оказали първа помощ на Шабан Шаулич, са обяснили, че след удара той сам е слязъл от колата, бил е в съзнание и е говорил, но не са го разбрали, защото е говорел на сръбски, но са разбрали, че се оплаква, че го боли гърлото и състоянието му се влошавало. С цел подготовка за транспортирането съгласно германските медицински стандарти на Шаулич е било дадено приспивателно и той е бил качен на хеликоптер. Откаран е в най-добрата клиника в Билефелд.

Лекарите смятат, че Шаулич е получил разкъсване на аортата от колана в автомобила, който го стегнал много силно при удара. Генералното консулство на Сърбия в Дюселдорф няма официална информация процедурата по аутопсия на Шабан Шаулич да е започнала поради конкретни съмнения за причината за смъртта на певеца. Очаква се аутопсията да бъде извършена в четвъртък. Погребението на краля на сръбската народна музика Шабан Шаулич най-вероятно ще бъде в понеделник.

Виж коментарите (4)

Още по темата (12):
13.01.2020 Почина младият турчин, убил Шабан Шаулич!
08.09.2019 Вдовицата на Шабан Шаулич разплака мрежата
25.05.2019 Появиха се нови детайли около зверската катастрофа, която погуби Шабан
Шаулич
22.02.2019 Хиляди изпратиха Шабан Шаулич в последния му път! Погребаха го с пари в
ръка
19.02.2019 Мистерия около смъртта на Шабан Шаулич! Сам е напуснал колата без нито една драскотина
18.02.2019 В дома на сръбската фолк легенда мъката е неописуема! Близките не могат да приемат смъртта му
Още новини от Международни новини:
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Тази вечер е регистрирано поредното силно земетресение
Мнение на експерт: Успехите на Русия се дължат на забавянето на а...
Земетресение събуди Южна Гърция
Удължaвaт eвтиния poyминг в EC
Природен феномен в Гърция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).