Звезда от "София ден и нощ" преживя кошмар: Оцелях след 4 часа битка за живота ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:34 / 19.07.2021
8615
Феновете със сигурност помнят един от най-колоритните образи в тийнсериала "София ден и нощ" - този на Марина, изигран брилянтно от Елена Алекси. Това, което атрактивната дама преживя наскоро обаче, разтърси всички и със сигурност ще ви накара да изтръпнете от ужас. А и да се замислите за родната действителност!

Алекси, която е иновативен моден дизайнер, преди броени дни получава алергичен шок без да е имала алергии, който за минути я изпраща в ситуация буквално да се бори за живота си.

"Днес се случи нещо много неприятно. Получих алергичен шок, без да съм имала някога каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа запази пълно присъствие на духа и реагира като един истински боец. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения самотен кабинет, за който знаем че има там. Тука вмятам, че и аптека няма, това го знаем със сигурност.

И изненада ... И кабинет се оказа, че вече няма ... Аз почти в безсъзнание междувременно изпадам в пълно. Започвам да не мога да дишам, да говоря, подувам се цялата, почервенявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути а придружаващите събития започват да стават истерични", пише чаровната блондинка в социалните мрежи и изправи на нокти последователите си. Благодарение на бързата реакция на съпруга си, който е направил и невъзможното - възможно обаче, сега тя има шанса да отвори очите на мнозина с поста си. Ето как продължава поста й:

"Мъжът ми скача обратно в колата и докато се опитва да ме накара да остана в съзнание започва да кара със същата скорост до спешното в Своге. Пътя съм ви го показвала, по него с повече от 30 не може. Междувременно аз обръщам очите... И успявам да чуя само някакви викове около мен от него и сестрите и лекарите в спешното... Е оцелях след 4 часа битка за живота ми! Тук искам да им благодаря на тези хора.

Щото въпреки системата са останали ХОРА! Щото спешното в Своге не е най-хубавото място на света Направиха всичко по силите си, за да ме спасят и да, това ме навежда на едни мисли, за една разрушена и порочна здравна система. За липсата на алементарни неща, като аптека поне в малките населени места. Дори не мога да си представя, колко ли хора са си отишли заради това. И колко са виновни хората, които са я опорочили, за да пълнят шкафчета и сейфчета ... При мен беше късмет, късмет, че мъжа ми е боец и премина през път като лунен пейзаж заради мен! Други може би не са имали този късмет! А всъщност най-важното нещо е живота!"

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).