Зрител отправи жестока клетва към Нана: Дано ракът те довърши!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:30 / 03.02.2020
29497
Последното издание на сеирджийското риалити "Съдебен спор" по Нова телевизия в неделя отприщи вълна от негативни коментари от гневни зрители.

Стигна се дотам някои дори да загубят всякакво приличие и човечност и да кълнат водещата Нана Гладуиш, видя "Уикенд".

В предаването Папа Ндиай от Сенегал се жалваше, че бившата му съпруга Юлия Тодорчева, с която имали брак 15 години, го използвала като роб.

Чернокожият мъж твърдеше, че тя е присвоила всичко, закупено по време на брака им и искаше да получи един от двата апартамента на пловдивчанката.

Заплетеният казус раздели зрителите на две, а в студиото се развихри махленска разправия "за" и "против" претенциите на Папа. Грозното поведение на "съдебните заседатели" в залата възмути редовни зрители на "Съдебен спор". Те недоумяваха защо се допускат в национален ефир откровено расистки изказвания и грозни крясъци и настояваха публиката да бъде сменена с нова.

Гневен зрител, който бе на страната на сенегалеца, избухна против водещата Нана Гладуиш с покъртителен и злостен коментар. Както е известно, два пъти през последните 7 години Нана води нелека битка с рака на гърдата. Водещата претърпя 6 химиотерапии, а миналото лято се подложи на операция за отстраняването и на двата яйчника, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори. Зрителят Иван Иванов реши да удари Нана по болното й място и шокира останалите зрители на предаването.

"Пожелавам на водещата да я довърши болестта. Тя си я знае. Няма лошо... просто пожелание. Свободни сме в пожеланията. Нали така? Събрала е злобни жени от шопско. Явно е, че нашенската курва е сключила брак, за да използва този човечец от Сенегал, видял в България спокойна страна. Защо водещата не я попита защо се е омъжила за Папа от Сенегал? Обичала ли го е? Нима той може да я принуди за това? Какъв му е приноса, за да го дъриж във фирмата си? Какво е харесала в тоз човек? Аз виждам човечност в очите му. Или има нещо друго, а? На водещата да й споделя, че от злобата, която излъчва й идва болестта. Препоръка: Да оди да копа картофи на село. Това предаване и такъв проект на Нова с такива като т.нар. водеща, е вреден за здравето на нацията", написа в профила на "Съдебен спор" във фейсбук Иван Иванов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).