За какво да внимаваме, когато избираме сайт за залози

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:00 / 09.04.2022
1846
Онлайн букмейкърите и казината отдавна изместиха наземните игрални зали. Вече всеки може удобно да се настани на дивана вкъщи и да подбере своите спортни прогнози за уикенда, без да му се налага да се облича и да пътува до някой букмейкърски пункт, където да чака на опашка и да рискува пропускането на залог на живо, например.

Все пак някои онлайн букмейкъри предлагат много по-добри условия за играчите от останалите. Пазарът е пренаситен и конкуренцията е голяма, а това предразполага все по-големи бонуси и оферти за потребителите на този вид сайтове. В устрема си да предложат колкото се може по-голяма оферта обаче някои букита прекаляват с прекалено високите изисквания към тях.

Винаги трябва да се запознавате с условията към прооциите, от които се възползвате. Така например много клинти опитват бонусите при първи депозит, но при някои онлайн казина общата сума на депозита плюс бонуса трябва да се превърти изключително голям брой пъти, което може да се окаже прекалено досадно и да отнеме твърде много от времето на клиента. Така се получава, че вместо приятно преживяване играта се превръща в задължение и норма, която трябва да бъде покрита – иначе парите ще останат заключени и дори след определен период от време загубени. Онлайн бетинг сайтовете винаги са с цел да прекарате забавно времето си и не бива да допускате усещане като от "работа“ и подобни принудителни условия. Именно затова изчитайте условията и чак тогава се съгласявайте с тях.

Същото се отнася и при спортните залози. Различните видове промоции крият и свои детайли, изписани с дребен шрифт. Така например при фрий бета (безплатен залог) самата сума отпада автоматично след обработването на вашия залог. По този начин се поощрява търсенето на по-висок коефициент. Например – при поставяне на 10 лева фрий бет на ставка 2.00 и вие спечелите, то ще вземете само 10 лева. При познат фиш с 20 коефициент обаче вашата крайна печалба ще е 190 лева след изваждането на първоначалните 10 за свободна игра. Тази практика от скоро е сред популярните за българските сайтове за залози, все повече от тях обаче я ползват.

Друго много важно съображение е дали въпросният бетинг сайт има лиценз за България. В някои ситуации липсата на такъв може значително да затрудни вашето използване на пълния потенциал на портала. Би могло да се стигне до бавна верификация и съответно изплащане на печалбите. Някои онлайн букмейкъри без официален лиценз за родния пазар изискват списък с трудни за изваждане документи, които биха ви изненадали и създали ненужни грижи в делника ви.

Още едно съображение е езикът на сайта. Когато се опитвате да играете в чуждестранна платформа, то трябва да се съобразите с различните приложени езици, на която тя има превод. Същевременно обърнете внимание и на какъв е преведена онлайн поддръжката на сайта – чата, комуникацията по телефон или чрез имейл. Накрая може да се окаже, че не разбирате правилата и изискванията, което би довело до неприятно преживяване.

Не на последно място внимавайте колко и какви точно пазари се предлагат. Ако обичате да залагате на картони, ъглови удари, голмайстори или дори още по-екзотични неща – то проверете дали въпросната компания предлага такъв вид залози. При е-спорта много онлайн букмейкъри все още не са се открехнали за такъв вид бетинг. Същото се отнася и при слотовете. Ако имате някой любим провайдър и много бихте искали да поиграете на неговите ротативки, първо проверете дали са налични в избрания от вас сайт, за да не се окаже, че сте депозирали средства пък въпросните игри ги няма.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мастагарков с призив към шофьорите пушачи: Моля Ви, не го правете...
Почина световноизвестен дизайнер, правила расото на Папа Йоан Пав...
Баща му е български арменец, майка му рускиня, световноизвестен е...
Не перете дънките си в пералня. Ако са мръсни - накиснете ги за ч...
Златното момиче Катрин Тасева с пищно кръщене на сина си в новото...
Сценаристите на "Под прикритие": Как е възможно БНТ да отпуска бю...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).