Тя е на 50 години, с две пораснали деца, но бременна с трето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:52 / 22.02.2024
22216
Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички с новината, че чака бебе. Тя има две пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, е решена да се види отново майка. 

Първият й съпруг се обеси преди доста години, но по това време известната изпълнителка вече е разделена с него. По-късно среща нов любим и се съгласява да му роди дете, макар да й е време да става баба, а не мама. 

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки, пише Novini.bg. "Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца", колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта й, любимият Николай, я тласка към това решение. 

"Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети! Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете!

Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико", написа Роси в своя профил в социалните мрежи.

Виж коментарите (7)

Още по темата (6593):
31.05.2024 Шокираща снимка на княгиня Калина предизвика вълна от коментари във
фейсбук
31.05.2024 Разкошна по бански дори и на 65
31.05.2024 Три сватби подготвят участници в "Един за друг"
31.05.2024 Етиен Леви разказа подробно за доносничеството
31.05.2024 Виктор се завръща в "Ергенът" 4?
30.05.2024 Пускат допълнителни билети за Chaplin Pianissimo в Пловдив
Още новини от Любопитни новини:
Организация: Да шофираш като жена означава най-вече едно: да оста...
След смъртта на баща си Павел получил смразяващо обаждане: Топкит...
Участник в "Кой да знае" определи шоуто за нагласено
Ваня Червенкова със смразяващ разказ от Тибет: Видях как смъкват ...
Антония Петрова показа снимки от бала си
Ненчо Балабанов е горд баща, показа сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).