Тангра с безплатен концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 30.09.2023
2639
Днес почитателите на титаните от група "Тангра" ще се съберат в подножието на Младежки хълм, където бандата ще изнесе концерт, по време на който ще изпълни едни от най-любимите български парчета на всички времена.

Легендарната банда ще излезе на сцената на Plovdiv Stage Park в 20:00ч. а достъпът до събитието е с Вход свободен. На територията на събитието няма да се допускат внасянето на остри предмети, забранени вещества и напитки, а организаторите и бандата очакват своите верни почитатели. 

"Тангра“ е българска рок-група, създадена от Константин Марков и Александър Петрунов през 1976 г. През нея минават Цветан Владовски – Чочо, Станислав Сланев – Стенли, Вили Кавалджиев, Людмил Христов, Илия Караянев (Личо Стоунса), Тенко Славов, Дани Ганчев, Валери Миловански, Вълко Андреев и много други.

Хитове на "Тангра“ са "Любовта без която не можем“, "Нашият град“, "Богатство“, “Жулиета", “Бъди какъвто си", “Ако имаш време".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Тя го нарекла гадняр, той нея - млад дихател. Сега са щастливо се...
Този витамин се съдържа в месото, жълтъците и някои ядки, но при ...
Една от най-сексапилните ни журналистки показа родителите си
Синът на Алисия не искал да знаят кой е, сменя си името!
Дипломиран клиничен психолог от Пловдив си тръгна с възможно най-...
Това е летището, което никога не е губило багаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).