Стефан на Гала сваля жени в интернет с еротични съобщения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:25 / 31.10.2019
9057
Стефан Николов, който стана популярен покрай връзката си с водещата Гала, задява други жени зад гърба на официалната си половинка, издават светските клюкари.

Бизнесменът използвал всяка възможност, за да сваля засукани мадами и да пробва късмета си с тях. В ухажването той залагал най-вече на чара си, но прибягвал и до други хитри тактики.

Риалити звездата от последния сезон на "ВИП Брадър" от години притежава пчелни кошери и продава мед. На по-атрактивните си клиентки Стефан предлагал специална отстъпка от цената и лична доставка на стоката по домовете, твърдят дами, които се получавали подобни предложения от него. Тази оферта обаче важела само за хубавиците, които хващали окото му. За по-невзрачните не била в сила.

"Преди седмици писа на една от най-добрите ми приятелки, която изглежда много атрактивно. Запознали се във Фейсбук. Стефан й прати откровено еротично съобщение, което гласеше: "Моят мед е много, много сладък. Направо взривява отвътре! Можеш да го опиташ – дълго няма да спреш да го ближеш. Мога да ти предложа лична доставка до дома – разбира се, дискретно". Тя бе учудена, че без да се познават добре, й отправя подобни недвусмислени покани", разкрива пред "Уикенд" млада столичанка.

Дали някоя от дамите е поддала на флиртовете му не е ясно, ала Стефан Николов не се отказвал да пробва номера с меда във всеки удобен момент. Близки до бизнесмена твърдят, че дългогодишната му партньорка Гала вече му била омръзнала – все още я обичал по свой начин, но имал нужда и от разнообразие. Разликата във възрастта им също оказвала влияние. Блондинката вече е на 52 и е с цели 11 лета по-възрастна от мъжа си, който все по-често се заглеждал по младите красавици.

За да не изгуби Стефан, водещата прави всевъзможни корекции във визията си и се старае да изглежда добре за него. Тя редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри, а бюста си е повдигала със силиконови импланти. Това обаче не било достатъчно за Николов – през последните години семейният живот с Гала явно му е доскучал и започнал да търси забавления встрани, докладват хора от обкръжението му.

Плевенчанката, която е част от детективския панел в шоуто "Маскираният певец", има право да се съмнява във верността на мъжа си, защото някога връзката им също започна като извънбрачна авантюра. Преди 10 години Стефан се залюби с Гала, докато още бе обвързан с бившата си съпруга Росица.

Той заряза огорчената жена с бебе на ръце, за да се хвърли в обятията на тв звездата, макар че по думите му изневярата не била причина за разпада на брака му. Запознати с историята обаче са категорични, че се е развел именно заради водещата, а по време на най-бурните им скандали Росица пожелала на съперницата си някой ден да изпита болката от изневярата на свой гръб.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).