След изцепките на Тачо, търпението на Жени Калканджиева свърши и му показа вратата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:17 / 01.05.2020
18027
Търпението на Жени Калканджиева свърши след поредната изцепка на любимия й Стефан Манов-Тачо, който наскоро се забърка в зверски пиянски побой в Бояна.

На 17 април Тачо бе задържан в 6 РПУ за 24 часа и пуснат под гаранция заради махленска свада със съсед, а причината е повече от безумна - силна музика и поздрави с отсрещния блок.

Мъжът на шестата по красота в света поздравявал дълго се поздравявал с музикални парчета с комшиите, естествено музиката била доста силна, което разгневило съседът, който живее под Тачо - Георги. Той вдигнал скандал на Стефан и от гневни реплики, двамата стигнали бързо до размяна на юмруци и ритници в лицето.

Покрай кварталния пиянски бой обаче, изплува семейна тайна, пазена от шефката на "Визаж" и съпругът й Стефан Манов-Тачо, които имат поредица от събирания и раздели през годините.

Оказа се, че двамата са разделени, но към момента не коментират темата за развод. Предпочитали да живеят отделно един от друг, пише "Уикенд".

На видео от екшъна между Тачо и Георги пък, ясно се чува как пияният Манов крещи на набития Георги: "Ти ли ще ми викаш полиция, бе?!" и се вижда как налага съседа си. Оказва се обаче, че и Георги не бил цвете за мирисане. Преди години той лъсна в репортаж на "Господари на ефира" като перверзник, залъгвал жени за платен секс.

"Аз съм с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите", е единственият засега коментар от Жени Калканджиева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).