Синът на Софи Маринова си хвана съученичка за гадже

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
17:09 / 17.12.2019
32459
Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо. Наследникът на изпълнителката на "Стари рани" от няколко месеца е сериозно обвързан с мистериозна брюнетка, научи "България Днес".

Певецът доскоро криеше връзката си с тъмнокосата хубавица. За авантюрата му с нея знаят само майка му, пастрокът му Гринго и няколко верни авери.

Нещата между Лоренцо и знойната красавица вървят изключително добре. 17-годишният син на Маринова е хлътнал до уши по мадамата. Двамата са неразделни във всяка свободна минута. Те обичат да се разхождат и да пият топли напитки в заведения.

Лоренцо и красавицата са съученици. Двамата се познават от няколко години, но любовта им пламва доста по-късно. Първо са приятели, а след това решават да се пробват и като двойка.

Мацката изобщо не ревнува известното си гадже. Тя рядко придружава Лоренцо по участия в нощните заведения. Красавицата имала пълно доверие на сина на Софка и не се страхувала, че може да кривне.

Лоренцо вече е представил кандидат-булката на семейството. Най-радостна била Софка. Участничката в "Капките" смятала, че на сина й му е време за сериозни гаджета. Маринова много харесала кандидат-снахата. Тя не се държала надменно на първата им среща. А напротив - била тактична и не разпитвала много за семейството на момичето.

Лоренцо вече не крие връзката си с чаровната девойка от никого. Младият певец представи мацката си със снимка в социалната мрежа. Под фотото, на което е с младата красавица, той сложи целувка и сърце.

"Сладури", коментират авери на Лоренцо под снимката.

Това е трета сериозна връзка за 17-годишния изпълнител. Преди да се залюби с мистериозната брюнетка, Лоренцо имаше авантюри отново с тъмнокоси девойки.

Виж коментарите (8)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Родните звезди разкриха тайната си за бързо намаляване на килогра...
Звездна пловдивчанка с повод да почерпи днес: Нямам време да оста...
Сашо Кадиев към Алек: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).