Шведската банда Lowe ще свири в пловдивски клуб в неделя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:07 / 24.11.2009
994
Шведската банда Lowe ще свири за пловдивските почитатели на ню уейва и алтернативната музика в клуб "Лебовски" на 29 ноември, неделя, от 21 часа. Билетите за концертите са между 10 и 20 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream и от клуба.

Lowe е е сформирана през 2002 г. от Лео Джосефсон (вокали, китари), Рикард Гунарсон (бас) и Мехди Bagherzadeh (кийборд). През 2005 те печелят приза за дебют на Скандинавските награди за алтернативна музика и стават първата група, номинирана в три категории (за дебют, за най-добра песен и за най-добър албум).

Музиката на Lowe може да бъде описана, като смес от емоционален поп, уейв, рок и електроника. Техните първи сингли, The Vanishing, Ahead Of Our Time and Hear Me Out, бързо им създават репутацията на новата надежда на шведския поп, а медиите и феновете ги сравняват с артисти като Depeche Mode, New Order, Keane и A-ha.

Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Най-лошият кошмар за финалистките в "Ергенът" се сбъдна! Няма поб...
Чоткин отвя всички в Hell’s Kitchen и грабна голямата награда от ...
Поредната магнитна буря удари Земята
Джакпотът от тотото падна, вижте от кой град е късметлията
Рибар улови 85-килограмов сом
Шеф Манчев променя правилата в "Черешката на тортата"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).