Сашо Кадиев с вулгарна изцепка: Обичам да държа Аня Пенчева за гърдите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:57 / 19.11.2020
33586
Сексуални подвизи в ефир забъркаха Сашо Кадиев и Аня Пенчева, които бяха гости на шоуто на Николаос Цитиридис миналата вечер. Въпреки възрастта си, актрисата без свян откликваше на палавите намеци на сина на Катето Евро, а бюста си оприличи на... бургери. Твърде многото сексуални подмятания в студиото обаче възмутиха голяма част от зрителите, защото Кадиев може да й е син и такова поведение е вулгарно и пошло.

"Справяме се, репетираме си, играем си, аз я държа за гърдите, хората ни ръкопляскат", изцепи се за стиковката им лицето на "Преди обед", който си партнира с водещата се за един от вечните секссимволи в театъра в комедийната постановка "Тя, той и още двама-трима". "Даже, майка му не ни пречи!", допълни през смях Аня, пише Хотнюз.

Сексуалната тематика продължи с размери, като Кадиев отсече: "Това ми е най-малкият проблем! Ако искаш дълго, хвани се там където трябва!", след което се похвали: "Имам късмет, защото в къщи ме изпраща един секссимвол - Катето Евро, а на сцената ме посреща друг - Аня Пенчева. Когато застанеш между такива жени, тогава ми се обади", изрепчи се с намигване към Цитиридис той.

Аня демонстрира и какво прави Сашо докато играят на сцената. "Той ме хваща и почва да прави така... да се тресе върху гърдите ми", разказва актрисата, а младият й колега допълва в етюда: "Имате прекрасни гърди, добре оформени, неокосмени..." Пенчева финализира темата с шегата, че почнала да си брои децата, за да не се окаже някое и от младока. Още в началото на гостуването си Аня разказа и за ролята си в нов игрален филм - "Чичо Коледа".

"Аз съм баронеса, аз правя секс с по-млад мъж от мен, но не чак толкова млад", поясни фурията. Ролята й е изцяло на немски.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).