Разполага с огромно финансово състояние, а с майка й са си лика-прилика

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:25 / 15.11.2022
123683
Една от най-известните поп-фолк диви у нас – Цветелина Янева, често влиза в устите на хората заради безумно скъпите дрехи и аксесоари, за които ежедневно харчи буквално хиляди левове. В социалните ѝ мрежи можем да видим маркови придобивки, с които дори холивудските звезди не могат да се похвалят.

Преди малко повече от месец певицата пръсна цяло състояние по повод 33-я си рожден ден. Всяка година всички с нетърпение тръпнат в очакване за този ден, за да се насладят на кадри от специалния ден, изпълнен с пищност и охолство. Кралицата на лукса тогава сподели цяла фотосесия от Париж, което само по себе си говори колко самовлюбена е Цветелина и как често се вживява в ролята на една истинска кукла Барби.

През август месец партито по случай рождения ден на сина ѝ събра български звезди от всички сфери на изкуството. Нейната колежка Галена също блесна със стилен аутфит и се опита да засенчи майката на рожденика - конкуренцията между двете определено е голяма и има доста за какво да си завиждат.

Всички знаем, че родната певица разполага с огромно финансово състояние, но естествената ѝ красота и талант са факт и без всички нули в банковата сметка. Ако се чудите от кого е наследила тези перфектни черти, то отговорът без съмнение е майка ѝ. Пепа Янева също е певица, а двете са буквално като две капки вода - приликата е наистина впечатляваща, пише Vbox7.

В личния си профил Цветелина Янева сподели техен общ кадър, под който ѝ честити рождения ден. Певицата рядко споделя снимки с близки хора, дори бихме казали, че изобщо не го прави, но явно този път е решила да зарадва последователите в социалните мрежи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (7051):
05.04.2024 Вини Джоунс с нова любов
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
29.02.2024 Великани идват в Пловдив       
21.02.2024 Пуснаха нова песен в памет на Димо от P.I.F
04.02.2024 След 47 години те още са заедно не само на сцената
30.01.2024 Цяла България я обича: Родена е в Пловдив и днес става на 80!
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).