Познахте ли ги?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:22 / 30.01.2021
18587
Актьорите Адриан Нартеа и Ангел Дамиан, които участват в хитовия румънски сериал "Влад“, дадоха интервю за bTV. Двамата се включиха в предаването "Тази събота и неделя" от автомобил и обясниха, че това е най-тихото място, което са успели да намерят. Те разказаха, че откакто е започнал сериалът, са станали много разпознаваеми в Румъния.

Надявали са се, че пандемията ще е в тяхна полза и хората няма да ги разпознават толкова лесно, когато са с маски и слънчеви очила, но въпреки това редовно ги спират за автографи. Разбира се, това притеснява актьорите, защото ги излага на риск от COVID-19. По-притеснен е Ангел, тъй като Адриан е преболедувал вируса. 

Специално за българските фенове актьорът в главната роля на "Влад“ сподели за пръв път, че през ноември миналата година се е заразил с коронавируса. Тъй като по това време вече е знаел, че съпругата му е бременна, актьорът се е изолирал и известно време не се е срещал с нея и с дъщеря си. Те се надяват, че ваксините ще помогнат ситуацията да се върне към нормалното.

Румъния e на пето място по темп на ваксинациите в Европа. Проблемът е, както споделиха актьорите от "Влад“, че макар повечето румънци да искат да се ваксинират, тези, които не искат, са по-шумни. За щастие пандемията не е успяла да спре работата по "Влад“.

От двамата актьори Ангел Дамиан има по-голям опит в киното, тъй като родителите му са в индустрията. За разлика от него Адриан Нартеа не е бил професионален актьор, преди да стане част от екипа на Влад, но много бързо се е превърнал в най-големия професионалист на сниманата площадка. Те споделиха, че са идвали на море в България и планират пак да го направят, но вероятно ще бъдат с маски и очила, след като сериалът вече е толкова популярен и у нас.


Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).