Показаха как ще изглеждат заекът и вълкът в новите епизоди на "Ну, погоди!"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:43 / 26.10.2020
5963
"Союзмултфилм" показа образа на заека в новите епизоди на популярния анимационен филм "Ну, погоди!". Заекът ще бъде озвучен от шоумена Дмитрий Хрусталев, съобщи пресслужбата на филмовото студио, цитирана от съобщи РИА Новости пи БГНЕС.

По-рано стана известно, че премиерата на анимацията ще бъде тази зима. Вълкът в новите серии ще говори с гласа на Гарик Харламов.

"Нашата творческа група отдавна търси модерно въплъщение на пакостливия герой. Бяха създадени над 30 вариации на изображението, беше важно да се намери баланс между чертите на характера, както и да се запази приемствеността с класическата версия: например, нашият заек има същия цвят на очите“, каза Юлия Осетинская, генерален продуцент на филмовото студио.

"Вълкът е с по-остри черти, а образът на заека, за разлика от него, е със заоблени контури. От една страна, това е много сладък персонаж, а от друга притежава присъщите му "хитрост“ и "находчивост", отбеляза тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).