От падането на комунистическия режим в България не е имало толкова важно астрологично събитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:22 / 14.12.2020
50701
Световноизвестният астролог Гал Сасон публикува годишната си прогноза за 2021 г. В специално скайп интервю за БНТ, в което за първи път българските зрители ще видят обстановката в дома и работния му кабинет, той успокоява, че тежката 2020 всъщност приключва астрологично не на 31, а на 21 декември.

"На 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са в съвпад във Водолей, би трябвало да има ваксина или някакво лекарство, защото Водолеят отговаря за технологиите и иновациите. И тези две сили се обединяват.

Така, че можем да кажем, че през декември и по точно 21 декември, ще се случи нещо много значимо. Виждате, че това е моментът, в който започва разпространението на ваксината по света, разбира се това е битка, война и сега ние имаме едно наистина добро оръжие, което идва отново от Водолея", обяснява Гал Сасон.

В звездната карта на България ще има важно астрологично събитие - нещо, което се случва точно сега. Представете си, че България е спяла като Спящата красавица, но 84 вместо 100 години, и сега Уран идва, за да я целуне като в принца в приказката и да я събуди. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Това ще помогне на страната финансово и освен това Сатурн е във вашия първи дом. Той винаги е учителят, който ви шамароса през лицето, ако дадете грешен отговор. Той е големият учител, но не по лесния начин.

"А сега той е в дома на идентичността, предстои да откриете какво трябва да води България. Какво трябва да означава "аз, българинът". Ако България беше мой клиент, щях да я посъветвам, че е време да формулира своята мисия. Какво искате да кажете на Европа, какво искате да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Това, е което нещо България трябва да направи. Последния път, когато се случи това, преди 30 години падна комунистическият режим."

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Зрител: Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода"
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).