Орлин Горанов подготвя страхотен концерт в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:18 / 25.08.2020
3974
Премиерата на концерт-спектакъла "Споделено“ се проведе в София на 30 ноември 2019 година в зала 1 на НДК. Пълна зала, уникална мултимедия, звук и осветление, пищна сцена, изключителен професионализъм, прекрасни песни и изпълнители. Така в най-кратка форма може да бъде представен този концерт.

Идеята за комбинация между елегантността и финеса на Орлин Горанов и фънк-формацията Акага е много сполучлива. Целта на този проект е изпълнена, а именно - песните на Орлин Горанов да  бъдат поднесени по един различен начин от това, с което неговата публика е свикнала през последните години. Песните на прекрасни български композитори и текстописци, писани през 80-те години, бяха направени с нови аранжименти от Ясен Велчев, група Акага и Румен Бояджиев-син.

Публиката гледаше, слушаше и аплодираше един спектакъл, направен по интелигентен начин и на много високо професионално ниво. Затова заедно с  Министерство на културата, той ще бъде представен и на публиката в Пловдив (15.09.2020) и Бургас ( 24.09.2020).

Проектът е бляскав, високостойностен, възпитава изискан вкус. Прекрасният глас на Орлин Горанов, съчетан с артистичността и професионализма на група Акага е гаранция за незабравимо преживяване и добро настроение.

Концертът в Пловдив е на 15.09.2020 г. Мястото е Античен театър, началото е в 20:00 ч.. Цените на билетите са 30, 20 лв., за студенти и ученици 15 лв.

Билети в Пловдив можете да закупите от Билетен център пред Община Пловдив, билетна каса на Античен театър, Туристически център на пл. "Римски стадион", каса "МаскАрт“ в Дом на културата "Борис Христов", в комплекс "Сила" и онлайн на eventim.bg.

Орлин Горанов е един от най-уникалните гласове на българската поп и класическа сцена през последните 40 години. Името му присъства, както в множество оперни театри, така и се свързва с най-ярките хитове, радвали няколко поколения българи. Песни като "Светът е за двама“, “Да започнем отначало“, "Градът нощем“, "Ти ли си", “Мъжка песен“ и много други са в топ 10 на вечните български песни.

AKAGA е една от най-популярните български групи, сформирана от студенти на Националната Музикална Академия през 1992 година. Музикантите от бенда са считани за основатели на модерния български саунд. Акага имат издадени седем албума като последният "Акага на 27“ излезе през 2018 година и беше отбелязан с голям концерт в зала 1на НДК. Музиката на Акага представлява комбинация от фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и дори хип-хоп.

Трио Тринити - три изключително талантливи млади певици, възпитаници на Националната Музикална Академия "П. Владигеров“ и започнали кариерата си като част от фънк бандата "Сол бемол". През миналата година стигат до полуфинал и са първото трио в историята на “Гласът на България“. Макар и съвсем млади участват активно в музикалния живот и пеят с най-добрите ни изпълнители.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).