Официално: Грък заменя Слави в ефира на БТВ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:36 / 22.01.2020
14980
bTV най-сетне обяви кое е името на новия водещ на късното делнично предаване на медията. То тръгва в ефир в понеделник, 27 януари. Това е "Шоуто на Николаос Цитиридис“ и ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч., съобщиха от медията. Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.

Водещият Николаос Цитиридис е впечатлил bTV с разнородните си артистични таланти и умения и майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.

"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители", коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ "Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата "Валя Крушкина – журналистика за хората“. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.

"Шоуто на Николаос Цитиридис“ е създадено от вътрешния продукционен екип на bTV, превърнал предавания като "Гласът на България“, "България търси талант“, MasterChef и "Преди обед“ в образци на модерната висококачествена телевизия в България. Близо 80 професионалисти- сценаристи, редактори, продуценти, специалисти по проучвания, оператори, стилисти, координатори гости и други - работят по продукцията.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
3 храни, които могат да ви помогнат да спите по-добре
Наш музикант: Такова нещо като в Пловдив никога не съм виждал
Победител във "Фермата": Чакам бебе от най-любящата жена на света...
Звездна двойка вдигна сватба с пищна церемония
Една легенда се завръща!
Популярна двойка отпразнува с погача раждането на първото им дете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).