Официално: Данчо от "Фермата" напусна годеницата си и се събра с Даяна Ханджиева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:32 / 02.01.2021
156724
След сапунения сериал, който сътвориха във "Фермата", Даяна Ханджиева и българският Дейвид Копърфийлд - Йордан Белев, са новата светска двойка. Двамата се залюбиха по време на участието си във "Фермата", след това уж се разделиха, а сега, по Коледа, се оказа, че са се събрали.

Данчо, ĸoйтo бe eдин oт нaй- яpĸитe yчacтници в тoзи ceзoн, бе изоставен от годеницата си Камелия заради флиртовете му с актрисата. Заради нея габровецът остана без половинка и разтрогна годежа си. Огорчената Камелия напусна къщата, която Данчо направил, за да свият семейно гнездо и се върна при родителите си. Актрисата пък обяви, че не е влюбена в него и не е очаквала той да стигне до такъв кръстопът. Даяна, която имаше заигравка и с друг от фермерите – пилотът Петър, дори го посъветва да изглади отношенията си с наранената Камелия.

Флиртът на Даяна и Данчо беше една от най-любопитните истории от този сезон на "Фермата“, но 40-годишният мъж разкри, че зрителите са били до известна степен подведени. Те имали възможност да видят само най-пикантните моменти от отношенията им, но не и дългите среднощни разговори, затова останали с усещането за преди всичко любовна история, а не за приятелски чувства. Годеницата на фокусника нахълта в шоуто, сипейки огън и жупел върху актрисата Даяна Ханджиева, в която илюзионистът е тежко влюбен.

Унижена и наранена, Камелия обвини Даяна че е оплела любимия й мъж в мрежите си. Даяна от своя страна се защити, че с Йордан са само приятели, а прегръдките и целувките им пред камерите не означавали нищо. Даяна поиска прошка от Камелия и драмата привидно приключи с хепиенд за Данчо и годеницата му.

Само седмица, след като фокусника обяви, че с Даяна остават приятели, звездата от сериала "Скъпи наследници" обърна палачинката и двамата с Данчо официално вече са двойка. Дори започнаха да дават съвместни интервюта. Влюбената двойка стана обект на множество хули и подигравки в социалните мрежи заради латино сериала, който забърка във "Фермата". Фенове на предаването засипаха Даяна с обиди заради проваления брак на Данчо и Камелия. Те я критикуваха и за това, че повече я бива да разваля семейства, отколкото дa e актриса и е въртиопашка.

Докато в вървява залагания заедно ли са Даяна и Данчо, двамата изненадващо се появиха като влюбена двойка във вторник вечерта в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви. Бившите фермери отговориха на три въпроса в тест за съвместимост и, очаквано, Николаос ги обяви за напълно съвместими и родени един за друг. "Много често ни питат дали сме любовна двойка. Очевидно е ясно за всички, че това е така", заяви влюбеният Данчо.

Фенове на "Фермата" вече залагат колко време ще издържи връзката им заради славата на Даяна на мъжемелачка, която не се задържа дълго с един мъж.

27-годишната актриса няколко пъти сподели с другите участници във "Фермата", че е очаквала на тази възраст вече да е омъжена. Въпреки че гони 30-те обаче, хубавицата все още прелита от цвят на цвят и не може да улегне, пише Уикенд.

Мнозина подозират, че амбициозната актриса е по сметка с балканския шампион по илюзонно изкуство и общински съветник в община Габрово Йордан. Той вече има един развод зад гърба си. Преди години бил женен за словенка, от която има дъщеря Янка, кръстена на майка му.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).