Най-голямата гордост на Христо Сираков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:18 / 14.01.2021
32569
Христо Сираков почина изненадващо точно на 22 септември миналата година, а на погребението му за няколко минути слава се появиха редица плймейтки и силиконки.

Въпреки имиджа си на изключителен бохем и плейбой Сираков всъщност бе изключителен грижовен баща, който даваше мило и драго за децата си - 15-годишният Кристиян, 22-годишната Анна-Мария и доведената си дъщеря от първата си жена Мария Бешлиева - Деница. И докато единственият син на Христо живее в България, то биологичната му щерка се е установила в отцепилата се вече от ЕС Великобритания.

Анна-Мария, която е наследила красотата на майка си, спокойно може да бъде определена като гражданин на света. Лъчезарното момиче е родено през 1998 г. в София, макар родителите му по това време вече да живеят в Италия. Анна се появила на бял свят с проблеми в кръвта. Тогава баща й търси помощ от покойната вече Вера Кочовска. Тя го праща при известен професор в столицата, който поема пеленачето, сменя кръвта му и детето оцелява. Биологичната щерка на Сираков израства в Италия с майка си. Тя остава под опеката на майка си и след раздялата на родителите си, но никога не прекъсва връзката с баща си, който стриктно следи развитието й. 

Приживе Сираков не крие колко се гордее с нея. Макар да е само на 22 години, момичето има сериозно образование зад гърба си и не спира да се учи и да се развива. След като завършва средно образование в Италия, се мести в Англия, където завършва престижния лондонски университет Роял Холоуей, специалност бизнес мениджмънт и маркетинг. Магистратурата си завършва в Лондонското училище по икономика и политически науки. Анна-Мария владее перфектно 5 езика - английски, италиански, български, френски и испански. Тя никога не е парадирала с името на баща си, както и с факта, че има добър стандарт на живот. Младото момиче понесе стоически смъртта на баща си, пише Галерия.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...
Катето Евро издига паметник
Като две капки вода: Дара Екимова и Гери-Никол лика прилика
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).