Мъск: Обожавам да ям дюнери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:38 / 16.10.2020
5638
Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск заяви, че любимата му храна в Германия е дюнер кебапът, един от най-познатите турски варианти на кебап, познати в цял свят.

"Германия разполага с едни от най-добрите торти и сладкиши. Кое е любимото ви лакомство, когато посещавате Германия?“, беше въпросът, отправен от потребител на Tуитър към Мъск под една от публикациите му, съобщи в. "Сабах“, цитирани от БГНЕС.

Отговорът на американския милиардер беше изненадващ за тези, които очакваха препоръка за немско ястие.

"Дюнер кебап. Обожавам го.“, отговори Мъск и добави, че "той е вкусил най-невероятния кебап, който някога е ял, точно пред Тахелес. Жалко, че мястото е съборено. Беше страхотно."

Дюнерът е кръстен на въртящия се шиш, използван за приготвяне на изправено подредено месо, което след това се нарязва на много тънки филийки. След това месото се слага в питка, пълни се с различни подправки и зеленчуци и се опакова, за да се яде без проблем "на крак“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: България ми липсва
Кое е цветето на императорите и къде точно в Родопите расте то?
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).