Млад, красив и богат- това е мъжът на милионерската наследница Ели Гигова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:29 / 24.07.2021
34000
Бременната Ели Гигова все още крие кой е бащата на бебето, което носи в утробата си. Близки до бившата журналистка разкриха пред "Уикенд", че мъжът до милионерската щерка се казва Робърт и е американец, който работи в Брюксел.

Той е малко по-млад от милионерската наследница, но това изобщо не я притеснява. Влюбените гълъбчета са се запознали в Брюксел преди година и половина и почти веднага са заживяли заедно.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в столицата на Белгия, но вече е излязла в майчинство.

Бившата тв водеща ще става майка в края на август или началото на септември, като само най-близките й хора знаят пола на бъдещото бебе. Двамата с половинката си не държат на подписа и за момента смятат да живеят на семейни начала, а след като утихнат нещата с ковид пандемията, да вдигнат скъпа сватба, но в тесен кръг, издават от обкръжението им.

В момента щерката на Николай Гигов се е отдала на почивка и се подготвя за бъдещото раждане. Щерката на Николай Гигов, която винаги е била много дискретна за личния си живот признава пред приятелки, че най-сетне е срещнала мъжа, с когото желае да създаде семейство. Избраникът на Ели заема висока позиция в НАТО, а баща му някога е бил генерал в международната организация. Гигова вече е водила Робърт в родината си и го е запознала със семейството си.

Елеонора, както е истинското име на красавицата, е единственото дете на оръжейния бос Николай Гигов и съпругата му Жени, които са семейство вече повече от 40 години. "Странно е, че запазихме семейството си в този водовъртеж“ – казва в едно от малкото си интервюта майката на Ели Гигова, която е най-добрата й приятелка. Милионерската съпруга предпочита живота в сянка, а дъщерята – в светлините на прожекторите, като едва в последните години се скри от медиите и води инкогнито начин на живот в Брюксел.

Припомняме, че преди да се хвърли в обятията на Робърт, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската щерка имаше отношения с Петко Димитров, ресторантския бос Димитър Тодоранов и Николай Бареков, докато той бе шеф на ТВ7. Едва след тях Ели намери мъжа, който да я накара да иска семейство.


Виж коментарите (2)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).