Любовният живот на шеф Манчев претърпя пълен провал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:01 / 30.01.2020
52431
Бившата съпруга на шеф Манчев, с която се разведоха през миналото лято заради извънбрачната му афера, вече не му е партньор и в бизнеса.

Марина, която дълги години се занимаваше с ръководенето на част от ресторантите на кулинаря и бе съдружник във фирмите му, била низвергната от неговата империя със заведения.

"Не сме я виждали отдавна в ресторантите. Преди винаги се навърташе наоколо, беше на разположение за съдействие, ако има някакъв проблем", споделиха от редовната клиентела на Манчев. Въпреки това бившата му жена все още се представя с фамилията му, която решила да задържи и след развода.

Припомняме, че съвършеното семейство на топ готвача се оказа химера и от нищото преди половин година плъзна новината, че водещият на "Кошмари в кухнята" живее с бременната си любовница. Новината бе потвърдена от самия него, когато на бял свят се появи синът му Александър. Само ден след това Манчев официализира по съдебен път и раздялата с дългогодишната си съпруга Марина, като двете им деца останаха да живеят при нея в семейния луксозен апартамент.

И извънбрачната афера на кулинаря обаче претърпя пълно фиаско, а според последната информация той отново е в редиците на ергените. С любовницата си Цветомила се разделили внезапно, малко след като избухна любовта им. Тя гледа сама бебето им, докато той се е наел квартира в столичния квартал Бояна. 

Въпреки, че не живеел с нито една от двете дами, Манчев се грижи подобаващо за децата си и редовно плаща издръжка. Информацията, че отново е свободен, се потвърди и навръх Ивановден, когато на купона му присъстваха десетки приятели, но нито една от жените му, пише Ретро.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Любопитни новини:
Бричката: Кола, произведена през 2015 г., може да замърсява възду...
Бивша на Григор Димитров обра точките на Met Gala 2024
Храните, които подуват корема
Голяма наша актриса има рожден ден днес
Този тийнейджър решава, че след като завърши училище, ще живее въ...
Софи Маринова на една сцена с голямата Лили Иванова


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).