Клъцни-срежи нослето! Кои родни звезди се оперираха през 2020?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:33 / 28.12.2020
24199
2020-а не е само годината на пожарите, вирусите и социалната изолация. В родния хайлайф това преломно число бележи и най-много ринопластики на единица знаменитост.

Повечето ни звезди предпочетоха Турция като дестинация за медицински туризъм, но не липсваха и такива, които се довериха на родни специалисти, за да си клъцнат носовете.

Абсолютен рекордьор по операции на носа е моделката Райна Караянева

Зашеметяващата блондинка, която е половинка на Башар Рахал, има цели 12 операции на обонятелния орган. Последната бе в началото на 2020-а, а Райна уж е категорична, че повече няма да ляга под ножа.

"Искам да благодаря на лекарите, че успяха да оправят щетите, които си причиних с прибързани решения в тийнейджърските години. Искам да кажа на всички млади момичета, които решават да гонят красотата, че трябва да изчакат. Времето е пред вас и това, което днес не харесвате, може да се окаже най-големият ви чар някой ден! Освен това с една част от тялото далеч не се изчерпват качествата на един човек“, казва философски Караянева.

Топмоделката Ирен Онтева  се сдоби с чисто нов нос. И то чак на 45 години. Бившата половинка на покойния Христо Сираковплаща немалка сума за интервенцията. Преди операцията носът на Ирен беше издължен. Това е една от причините тя да пожелае да го клънце малко. И да отстрани несъвършенствата.

В момента симетрията на сетивния орган на Онтева е като по учебник и е видно, че е правен от истински професионалист за много пари.

Силвия Кацарова ремонтира носа си в Турция. Тя се подложи на  операцията не заради комплекс, а защото има трудности с дишането. Изпълнителката на "Големият кораб минава“ ляга под ножа на светило в ринопластиката, оправял носа на сестрата на Доналд Тръмп - Елизабет.

"От дете имах проблеми с носа. Направиха ми пункция, без снимка. Решиха, че е заради синузит. Повредиха ми дясната ноздра. И започна едно главоболие. Един професор ме беше предупреди, че на стари години ще имам сериозни проблеми, и те започнаха“, разказва Силвия.

Фолкаджийката Бони е поредното име в чалгата, което си прави носа. Пионер в бранша бе Преслава. А след нея много изпълнителки последваха примера й. При Бони операцията се налага, тъй като има проблеми с дишането, а не от суета, пише "България Днес“.

"В никакъв случай не съжалявам за операцията. На мен ми се наложи да направя тази ринопластика заради здравословен проблем. Беше ми трудно не само дишам, но и да пея. Нормално е като си коригираш носа, да ти се промени и формата на лицето. Никакви други неща не съм си правила“,откровена е Бони.

Плеймейтката Джулиана Ганисъщо си клъцна носа тази година, и то не за първи път, а за трети! "Операциите не са за да бъда по-красива, а защото искам нещо конкретно и не се срамувам да го направя“, доволна е Малката Джулка.

Безспорно обаче една от най-коментираните ринопластики за 2020 г. ще си остане тази на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова,

която изтърпя много подигравки заради драстичната промяна във визията си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Любопитни новини:
Никога не сте виждали такава градушка, все едно летят павета
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).